Notícies
Chacho Brodas
  • Chacho Brodas
  • bRUNA
  • Bradien
  • Angel Molina
  • The Requesters
  • Montjuïc de Nit
Llistat de Notícies
Sónar a Montjuïc de Nit
Sónar 2010 | 28.06.2010

Sónar està present a Montjuïc de Nit, la nit dels festivals de Barcelona organitzada, aquest proper dissabte 3 de juliol, per l'ICUB.


El festival compta amb un escenari a l'Avinguda Maria Cristina i presenta les actuacions de Bradien, Bruna, The Requesters, Guillamino, Chacho Brodas i Angel Molina.

 

Aquest dissabte 3 de juliol, a partir de les 20 fins a les 2h de la nit, se celebra Montjuïc de Nit, un esdeveniment que aglutina en una sola nit els principals festivals musicals de Barcelona. Activitat gratuïta.

Sónar s'encarrega de programar un dels 13 escenaris de Montjuïc de Nit, situat a l'Avinguda Maria Cristina, amb les actuacions dels següents artistes:

 

 

20.00-20.45 / Bradien 

Balbini, Pope i Matías Rossi treballen junts des de 2005 sota la bandera de Bradien, una banda gens corrent que té tant de pop com de collage sonor contemporani. Superposant tota classe de referents musicals (ambients exòtics amb reminiscències d'Arthur Lyman, bandes sonores atemporals, aires de folk i arranjaments dub) el grup barceloní deconstrueix la seva pròpia noció del pop en un exercici d'origami retorçat però amable que el 2009 va conquerir el catàleg de spa.RK amb un elapé encantador anomenat "Afrontin".  

 

20.45-21.30 / bRUNA 

Habitual de Sónar des de 2006, bRUNA ha superat la seva faceta com a nova promesa per convertir-se en una realitat i nom referència del panorama espanyol. Amb treballs publicats a spa.RK, Softstar Records, Paradigma Musik i Natura Sonoris (entre d'altres), la paleta de sons de Carles Guajardo, plena d'electrònica emocional i vibrant, il·lumina de melodies contagioses l'ambient.

 

21.30-22.15 / Guillamino 

Encara que ell assegura que les seves produccions són 50% beats de hip-hop i 50% cançó clàssica, la versatilitat de Pau Guillamet (és a dir, Guillamino) va molt més enllà d'aquesta simple equació. La seva música, sempre inquieta i exploradora, manca de prejudicis, es deixa contaminar tant pels seus viatges com per les últimes troballes musicals que hagi descobert per la xarxa. A més, és un estudiós de la sardana, un ferm defensor de l'electrònica com a eina de treball i un compositor incansable i obert a tota classe de col·laboracions. En aquesta ocasió presentarà els temes del seu nou EP, "Whip Gymnastix". 

 

22.15-23.00 / Chacho Brodas 

Després d'un debut que ja va donar molt que parlar en el seu moment, Chacho Brodas -projecte capitanejat pel productor i DJ Griffi, ex de Sólo Los Solo- ha tornat aquest any amb un segon treball, "Dóna Compte", que revoluciona el món del hip hop amb un so futurista que per instants s'apropa a l'electro, al dubstep i fins i tot al jazz. Al costat de Griffi, tres vocalistes de la factoria Del Palo s'afegeixen a la festa de Chacho Brodas: Aqeel, Tremendo i MBaka, a més de possibles aparicions del misteriós painista Nik Codina i la vocalista danesa Anqui. Hip hop del futur per divertir-se ara mateix

 

23.00-00.00 / The Requesters

The Requesters reuneix dos joves però avançats productors de l'escena de la ciutat: Sidechains, admirat sobretot per una col·lecció de remixes irresistible i intrèpida, i D.A.R.Y.L., experimentat resident de The Loft i nom clau de la cultura de clubs a Barcelona. Junts eleven al quadrat el poder immediat del pop, la cultura dels vuitanta i les possibilitats d'estils tan hedonistes com l'electro o el house. En espera que el seu primer treball confirmi les grans expectatives que desperta el projecte, han mostrat en directe la facilitat que tenen per construir himnes immediats per a la pista de ball.

 

00.00-02.00 / Angel Molina

Des dels seus inicis com a DJ l'any 1991, Angel Molina ha tingut un paper essencial en el desenvolupament de la música electrònica a Espanya gràcies a una tècnica prodigiosa, aplaudida unànimement per crítica i públic, i a un gust exquisit que l’ha portat a ser considerat un dels selectors més fins de techno a tot Europa. Versàtil i flexible com pocs, Angel sap saltar del techno més veloç al house més càlid, sense menysprear la conjunció del pop amb l'electrònica més fosca i hipnòtica.

 

 

Més informació a www.bcn.es/cultura/montjuicnit/2010/index.htm